Suosituimmat tuoteryhmät

 

seattle-kraken01

Tervetuloa Finaali.net-verkkokauppaan

Finaali.net tarjoaa laajan kattauksen laadukkaita urheiluvaatteita ja fanituotteita. Valikoimasta löytyy niin Leijonat-, NHL-, NBA-, MLB- ja NFL-tuotteita sekä jalkapallotuotteita usealta eurooppalaiselta huippuseuralta. Lisäksi legendaariselta urheiluvaatebrändi Mitchell & Nessiltä meillä löytyy nyt koko Suomen laajin ja monipuolisin tuotevalikoima.

Tutustu tuotteisiin ja tee tilaus jo tänään!

 

ALE333

maksu-ja-toimitus

toimituskulutuutiskirje_Finaaliuu23

Merkit

 


Jääkiekko - Fanituotteet

Jääkiekko - Fanituotteet

Viralliset jääkiekkofanituotteet; Leijonat ja NHL! Tilaa nyt kotimaisesta verkkokaupasta!

Jalkapallo

Jalkapallo-fanituotteet. Laadukkaita tuotteita kotimaisesta kaupasta! Valioliiga, Serie A, La Liga. Lippikset, pipot, huivit, mukit ja paljon muuta!

Koripallo - Fanituotteet

Koripallo - Fanituotteet

Tilaa koripallofanituotteet Finaalin verkkokaupasta! Valikoimassa mm. runsaasti laadukkaita Mitchell & Nessin lippiksiä ja paitoja!

NFL - Fanituotteet

Tilaa verkkokaupastamme viralliset NFL-tuotteet! Paitoja, lippiksiä, mukeja ja muita fanituotteita. Nopea toimitus!

Mitchell & Ness

Mitchell & Ness

Mitchell & Nessin paidat ja lippikset kotimaisesta verkkokaupasta! Tutustu koko Suomen laajimpaan valikoimaan!

 

 

ALE!

Tuotteita alennetuin hinnoin! Finaali.net

 

Lippikset

Lippikset

Laaja valikoima urheiluseurojen lippiksiä. Tilaa suomalaisesta nettikaupasta! Virallisia tuotteita, nopea toimitus!

Pipot

NHL- ja futispipot kotimaisesta verkkokaupasta!

Yhteystiedot

 

 

 

Finaali.net

 

Finaali.net on Fan Base Oy:n ylläpitämä 100% kotimainen verkkokauppa.

Finaali.net toimii tällä hetkellä ainoastaan verkkokauppana. Voit kuitenkin halutessasi asioida myös Tampereen toimistollamme osoitteessa Sarvijaakonkatu 32, 2. krs (Kooveen toimitiloissa, Fan Base Oy:n toimisto).  Sovi aika etukäteen ja tiedustele tuotteista: asiakaspalvelu@finaali.net.

 

 

Huom! Olemme vain satunnaisesti tavoitettavissa puhelimitse, olethan meihin yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitse: asiakaspalvelu@finaali.net

 

 

 

 

 

Ystävämyynnit

 

 

 

FINAALI.NET -YSTÄVÄMYYNNIT 9.-10.8.

 

Järjestämme ystävämyynnit to-pe 9.-10.8. toimistollamme Sarvijaakonkadulla klo 11-16! Teemme varastoomme tilaa syksyn uutuuksille, joten nyt KAIKKI tuotteet -40%. Tarjous vain toimistollamme, ei koske nettikauppaa.

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus ostaa merkkituotteita todella edulliseen hintaan. Saat esim. kaikki lippikset, t-paidat tai pelipaidat 40% alennuksella. Alennus lasketaan kaikissa tuotteissa alkuperäisestä myyntihinnasta. Maksu joko korttimaksuna tai käteisenä tasarahalla.

Tervetuloa ostoksille!

 

Toimistomme sijaitsee osoitteessa Sarvijaakonkatu 32, 2. kerros. Sisäänkäynti Kooveen toimiston ovista (Fan Base Oy). Voit halutessasi tiedustella lisää sähköpostitse asiakaspalvelu@finaali.net tai puhelimitse 0503277702.

HUOM! Tuotteita voi torstain ja perjantain aikana myös varata puhelimitse tai sähköpostitse,  ja noutaa sovittuna ajankohtana viimeistään ensi viikon aikana. Torstain ja perjantain aikana tehtyihin varauksiin lupaamme saman 40% alennuksen.

 

bull2

 

 

New Era - Lippikset

 

Tilaa New Eran NFL- ja MLB -lippikset kotimaisesta verkkokaupasta!

Outerstuff

outerstuff

Outerstuffin NHL- ja NBA-tuotteet.

Yritysmyynti

Tarjoamme alennettuja hintoja yrityksille isommista ostoksista. Mm. kustomoidut Leijona-paidat ovat suosittuja liikelahjoja!

NBA-ALE

 

NBA-tuotteita alennetuin hinnoin. Tarjoukset voimassa vain tämän viikon ajan!

 

 

Klarna-kampanja

 

webimage-03144348-AF7F-4C01-A7770A20E6195925

 

Tee jouluostokset nyt, maksa helmikuun alussa.

 

Nyt voit tehdä jouluostoksesi kaikessa rauhassa ja maksaa vasta helmikuun alussa! Joulukampanjaetuna voit tehdä ostoksesi marras-joulukuussa ja maksaa vasta 3. helmikuuta. Maksat vain aloitusmaksun 4,99 € jokaista kampanjalaskua eli ostokertaa kohden.

 

Luottotietojen tarkistus

Oston yhteydessä tehdään luottopäätös, mikä voi edellyttää luottotietojesi tarkistamista. Emme luovuta luottotietojasi pankeille tai muille luotonantajille.

 

Siirtyminen joustavaan erämaksuun

Eräpäivänä voit joko maksaa koko ostoksen ilman korkoa tai alkaa maksaa erissä kuukausittain 19,90 %:n korolla. Voit hakea laskun muuttamista joustavaksi erämaksuksi maksamalla kokonaissummaa pienemmän summan. Joustava erämaksu tarkoittaa, että maksat omaan tahtiisi – kuukausittainen minimisumma on 1 % jäljellä olevasta velasta, kuitenkin vähintään 5 euroa. Voit milloin tahansa maksaa koko luoton pois kerralla.

Esimerkki: Jos teet ostoksen marraskuun alussa ja maksat koko ostoksen helmikuussa eräpäivään mennessä, kertaluoton todellinen vuosikorko 500 €:n ostokselle 4,99 €:n aloitusmaksulla on 6,14 %. Kertaluoton kokonaiskustannus on 504,99 € (jos maksat koko ostoksen eräpäivään mennessä). Jos siirryt joustavaan erämaksuun, esimerkiksi 1000 €:n ostokselle, joka maksetaan 12 samansuuruisessa 93 €:n kuukausierässä, todellinen vuosikorko on 21.82 %, ja luoton kokonaiskustannus on 1111 €.

Maksamattomasta laskusta veloitetaan 5 euron muistutusmaksu.

Kampanjalaskuun sovelletaan Klarnan yleisiä luottosopimusehtoja.

Linkki vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin.

 

Henkilötietojen käsittely

Klarna käsittelee henkilötietojasi täyttääkseen velvollisuutensa sekä tätä sopimusta että muita tarkoituksia koskien, jotka on mainittu Tietosuojaselosteessamme. Tietosuojaseloste on luettavissa täällä sekä verkkosivuillamme, ja käyttämällä Klarnan palveluja vahvistat, että olet lukenut selosteen. Käsittelemme henkilötietojasi esimerkiksi tunnistaaksemme ja analysoidaksemme asiakkuutesi, suorittaaksemme luottoarvioinnin, markkinoidaksemme ja kehittääksemme liiketoimintaamme. Saatamme myös siirtää tietojasi valituille osapuolille (kuten luottotietotoimistoille), jotka sijaitsevat mahdollisesti EU:n/EAA:n ulkopuolella. Tietosuojaselosteessamme on lisätietoa tietojen jakamisesta, oikeuksistasi omiin tietoihisi, kuinka saat meihin yhteyden kysymyksissäsi tai teet valituksen viranomaisille.

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon (09) 425 99 771. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8–18.

Luotonantaja on Klarna Bank AB (julk.), yhteisötunnus 556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Klarna on luottomarkkinayhtiö, jota valvoo Ruotsin finanssivalvonta, Finansinspektionen (Box 7821, 103 97 Tukholma).

Klarna Bank AB (julk.), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm

Yritystunnus: 556737-0431. www.klarna.fi


Klarna Checkout
kauppiaan tiedot